De Nederlandse taal
leren 🇳🇱


Als je de moedertaal van een land spreekt, voel je jezelf er ook meer thuis. Het stelt je in staat om beter te communiceren met je collega’s, maar ook met de locals. Dit zorgt ervoor dat je verbonden raakt met een land en met de cultuur.

Wanneer je net als expats van plan bent om langer in een land te blijven, is het daarom niet alleen belangrijk om de cultuur te begrijpen, maar ook om de taal te leren. 

Omdat je jezelf kunt uitdrukken en de inwoners gaat begrijpen, beleef je veel meer plezier aan je verblijf. En dan is de kans ook veel groter dat je er voor altijd blijft wonen.

 

Gericht op zakelijk succes een nieuwe taal leren? 🇳🇱

Er zijn wel honderd verschillende mogelijkheden om een nieuwe taal te leren. Maar om een boodschap écht goed over te brengen, of om tot de kern van een boodschap te komen, is gesproken of geschreven taal vaak niet voldoende. 

Want taal bestaat niet alleen maar uit gesproken of geschreven woorden, maar ook uit stemgebruik en lichaamstaal. Die drie elementen werken onbewust met elkaar samen om een boodschap over te brengen. In onze trainingen richten wij ons daarom op alle manieren die ervoor zorgen dat een een boodschap met succes overgebracht wordt.

 

Slimmer de taal leren doormiddel van breintrucjes? 🧠

Door te weten wat iemand zegt, hoe iemand het zegt, en welke gedrag hij erbij vertoont, kun je anderen veel beter begrijpen. Dat is goed voor zakelijk succes, want hoe sneller je tot de kern van een boodschap komt, hoe beter je zowel collega’s als belangrijke klanten kunt helpen.

Wij helpen expats niet alleen om anderen beter te kunnen begrijpen, maar ook om zelf een boodschap beter over te brengen, mensen te overtuigen of zelfs aan te sturen.

 

Coaching en training

Met behulp van coaching, zorgen wij dat cursisten doelen stellen. Die doelen zorgen niet alleen voor motivatie, maar ook voor een stip aan de horizon. Door deze werkwijze kan iedere cursist snel stappen maken. Daarnaast hebben expats met een coach direct een externe vertrouwenspersoon die hen off the record wegwijs maakt en kan ondersteunen bij allerlei (praktische) vragen. Vragen die expats doorgaans niet met hun manager willen bespreken.

De taaltrainingen, geven wij in drie verschillende vormen en kunnen binnen en buiten kantoortijden, en zowel online als offline plaatsvinden. Het is ook mogelijk om deze trainingen op locatie te verzorgen.

 

Waarom kies je voor Expats Forward?

👉🏼   We trainen managers om moeiteloos een intercultureel team aan te kunnen sturen 

👉🏼   We laten expats verbonden raken met Nederland en met je bedrijf

👉🏼   We leren expats de Nederlandse taal waardoor ze zich beter kunnen uitdrukken

👉🏼   We lossen interculturele conflicten op waardoor bedrijven succesvoller worden

👉🏼   We hebben ervaring als docent op universiteiten in verschillende landen

👉🏼   We hanteren een flexibele planning met zowel avond- als dagtrainingen