Over Expats Forward

 

Het belangrijkste aspect van bijna elk bedrijf, zijn de medewerkers. De medewerkers bepalen of iedereen met plezier naar zijn werk gaat en of klanten tevreden zijn.

Het management en HR hebben de taak om ervoor te zorgen dat medewerkers allemaal de juiste tools en kennis hebben om hun werk uit te voeren, maar ook dat ze goed met elkaar kunnen samenwerken en elkaar begrijpen.

Miscommunicatie door verschillende culturen op de werkvloer

In bedrijven waar mensen met verschillende (culturele) achtergronden samenwerken, kunnen signalen of berichten door elke cultuur anders geïnterpreteerd worden. En dat kan voor onnodige vertragingen of zelfs voor conflicten zorgen. Vertragingen en conflicten die je liever had voorkomen, want het beschadigt de band met je klant en het vertrouwen van je medewerkers onderling.

Daarom leren wij managers hoe expats denken, en expats hoe bedrijven denken. Door het aanleren van de taal en het bekend worden met verschillende culturen, ontstaan er meer begrip en meer verbintenis. En wij zijn er van overtuigd dat zowel bedrijven als expats dat nodig hebben om samen te kunnen groeien.

Online en offline taal- en cultuurtrainingen

Wij bieden bedrijven speciale taaltrainingen aan, gericht op zakelijk succes, om expats zo goed mogelijk de Nederlandse taal te leren. Door verschillende excursies laten wij ze ook in aanraking komen met de Nederlandse cultuur.

Daarnaast geven we adviezen, presentaties en cultuurtrainingen aan managers, met als doel om een intercultureel team beter te kunnen begrijpen en aan te sturen.

Loopt de samenwerking met verschillende culturen binnen je bedrijf anders dan je had gehoopt? En wil je weten wat de verschillen zijn tussen de uiteenlopende culturele achtergronden binnen je bedrijf om efficiënter samen te kunnen werken? Neem dan contact met ons op

Waarom kies je voor Expats Forward?

👉🏼   We trainen managers om moeiteloos een intercultureel team aan te kunnen sturen 

👉🏼   We laten expats verbonden raken met Nederland en met je bedrijf

👉🏼   We leren expats de Nederlandse taal waardoor ze zich beter kunnen uitdrukken

👉🏼   We lossen interculturele conflicten op waardoor bedrijven succesvoller worden

👉🏼   We hebben ervaring als docent op universiteiten in verschillende landen

👉🏼   We hanteren een flexibele planning met zowel avond- als dagtrainingen